Тимбарк България ЕООД

Тимбарк България е основано през 2005г., след придобиването на марката сокове Queen’s от Маспекс Вадовице Груп (Maspex Wadowice Group), която е една от най-големите компании в сектора на хранително-вкусовата промишленост в Централна и Източна Европа.

Основна роля в стратегията на компанията играе една от най-популярните марки в сегмента на соковете, нектари и напитки в България – Queen’s. Основана през 1996г., обичана и търсена от голям брой потребители! Това е безспорен показател за огромния ѝ потенциал, който продължава да се разгръща и до днес, благодарение на усилената работа на всички отдели, заедно с непрекъснатото усъвършенстване и подобряване на съществуващите продукти, за да отговарят на съвременните изисквания и вкус на потребителите.

Ние в Тимбарк България, непрекъснато подобряваме и усъвършенстваме марката Queen’s, която е станала символ на качество и хората я чувстват близка до себе си. Портфолиото на „Тимбарк“ се простира в три сектора:

  • сокове, нектари и напитки,
  • разтворими продукти и
  • минерална вода,

водещи марки в продуктовата гама са „Queen’s“, „Tedi“, „Ciao“, „La festa“, „Coffeeta“, „Ekland“, „Tiger“ и минерална натурална вода „Велинград“.

За успешното развитие на компанията се използва целия опит и познания на Maspex Wadowice Group, Полша. Продуктите на Maspex Wadowice Group се продават в над 50 държави по целия свят. Фирмата има партньори в Европейския съюз и в Европа, САЩ, Канада, Близкия и Далечния Изток. Продуктите на компанията могат да бъдат намерени в най-големите търговски вериги.

По време на Икономическия форум в Криница, Maspex Wadowice Group беше възнаградена с титлата Централна и Източноевропейска компания за всички свои дейности. Наградата бе връчена като признание, че успехът може да бъде постигнат дори и в трудните условия на икономически реформи.