Scroll
НовиниMay 26, 2022

Tedi подкрепя най-големия футболен форум в България за детски футбол

 

Стартира новата поредица от иновативни блиц футболни турнири Атрим Супер Старс Къп 2020. След миналогодишния успех на серията, тази година турнирът ще бъде в много по – голям мащаб. Атрим Супер Старс Къп се провежда в 5 поредни уикенда от 30 януари до 1 март. В него ще вземат участие 104 отбора с над 1500 деца, родени от 2008 до 2012 година включително. Очакват се над 10 000 посетители и гости.

Благодарение на общите усилия на организаторския екип, специални гости на турнира ще бъдат европейските грандове – италианският Интер Милано и турският Фенербахче.
Организатори на турнира са спортна зала – домакин – Атрим Арена и Футболна Академия Супер Старс Пловдив. Това ще бъде най-големият футболен форум в България за детски футболни школи и академии до момента. Той се осъществява с подкрепата на сокове TEDI и минерална вода Велинград. Футболните срещи от турнира ще се излъчват директно в онлайн платформите – YouTube и във Facebook страниците на Атрим Супер Старс Къп, Атрим Арена и ФА Супер Старс.

 

 

 

 

Споделете тази страница: Facebook Twitter Linkedin Email SMS