Scroll

Служителите разказват

Това е моето място за реализация

Павлинка Бакалова има над 40-годишен стаж в областта на търговията и работата с клиенти. От четири години е част от екипа на „Тимбарк България“, отговаря за градовете Пловдив, Панагюрище, Стрелча, Пазарджик и Стамболийски (регион Пловдив) и е сред търговските представители с най-добри резултати в компанията. 


1. Разкажете ни накратко за себе си?

Казвам се Павлинка Станчева Бакалова и съм от Пловдив, майка на три момчета. Трудовият ми стаж е около 40 години. Имам и 10-годишен опит като собственик на малък бизнес в областта на търговията. Впоследствие продължих да работя като търговски представител и с това се занимавам вече 20 години.


2. Как започнахте работа в „Тимбарк България“?

След като реших да прекратя трудовите си взаимоотношения с предишния ми работодател, потърсих ново предизвикателство и работих в две по-малки фирми. Бързо осъзнах, че трябва да намеря друга компания, която има ясни цели за развитие на пазара и стратегия за постигането им. Именно затова реших да кандидатствам за работа в „Тимбарк България“. Вече четири години работя във фирмата и мога да кажа, че това е моето място за реализация.


3. Какво е най-голямото предизвикателство, с което сте се сблъсквали по време на работата си във фирмата?

Ежедневното справяне с възраженията на клиентите. Това е предизвикателство за всеки един човек, работещ с хора в сферата на търговията и услугите.


4. Споделете забавна случка от работния процес.

Всеки ден е толкова динамичен и различен, че ми е трудно да избера само една. Това, за което се сещам веднага е случка от миналата седмица. При обучение на нова колежка, едни от моите клиенти, при които я заведох, явно се притесниха, че може друг да поеме моя район и да ги обслужва вместо мен и възкликнаха: „Тъкмо ти свикнахме на „лафовете“ и сега ще ни зарежеш ли!?“.


5. Успя ли компанията да промени живота Ви и как? Научихте ли нещо ценно/полезно, което смятате, че ще Ви помогне в живота/кариерата занапред?

Да, определено мога да кажа, че работата в „Тимбарк България“ промени живота ми към по-добро, всекидневно научавам много нови неща и постоянно се усъвършенствам. Благодарение на фирмата успях да надградя професионалните си умения.


6. Кое е нещото, което най-много Ви харесва в компанията?

Това, че аз и моите колеги винаги срещаме разбиране и подкрепа, когато имаме идеи, които искаме да предложим и развием.


7. Защо бихте препоръчали на познатите си да започнат работа в „Тимбарк България“?

Защото компанията е отворена, иновативна и дава възможност на всички да се включат в обсъждането на различни идеи и проблеми, за да се вземе най-правилното решение за нас служителите в частност и развитието на компанията като цяло.